loader image

Privatlivspolitik

Sidst opdateret: November 2022

1. Generelt

Denne persondatapolitik er gældende for RM Global ApS et dansk selskab beliggende på  Vesterbrogade 74, 1620 København V, Danmark. Når du besøger vores hjemmeside, behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig, og du kan rette forespørgsler vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til os som beskrevet nedenfor eller via www.tellero.dk

Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for RM Global ApS. Vi indsamler og anvender udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og EU’s databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 (GDPR), som er inkorporeret i dansk lovgivning. Når vi anvender betegnelser som ”personoplysninger”, ”behandling”, ”dataansvarlig” og ”databehandler”, har disse betegnelser den betydning, der er angivet i databeskyttelseslovgivningen.

Denne fortrolighedspolitik gælder for vores websted, tellero.dk. Bemærk, at denne politik gælder for de oplysninger, der er indsamlet via disse websteder, og ikke på websteder, der vedligeholdes af andre virksomheder eller organisationer, som vi linker til. Denne politik gælder også oplysninger, som vi indsamler fra dig eller din arbejdsgiver, hvis du er en kontakt hos en af vores kunder, leverandører eller potentielle forretningspartnere.

2. Hvilke oplysninger, til hvilket formål og på hvilket grundlag?

Oplysninger vedrørende dit køb: 

Når du køber tjenesteydelser fra en af vores sælgere, behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, CVR nr., e-mailadresse og telefonnummer) samt betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere tjenesteydelser til dig.

Når du kontakter RM Global ApS via webstedet for at anmode om oplysninger om produkter og tjenester eller support, kræver TRM Global ApS, at du giver virksomheden personlige kontaktoplysninger såsom navn, e-mailadresse, telefonnummer, land, CVR nummer og firmanavn. 

Tellero Group ApS bruger de indsamlede personlige data til at svare på dine spørgsmål, anmodede om support eller anmodninger om info/nyhedsbreve. Tellero Group ApS kan også bruge indsamlede data til markedsføringsformål. For eksempel kan Tellero Group ApS muligvis bruge de oplysninger, du giver, for at kontakte dig for yderligere at diskutere din interesse i vores produkter og tjenester og til at sende dig information om virksomheden, dets tilknyttede selskaber og dets partnere, såsom information om tilbud eller begivenheder.

Hvis du er kontakt hos en af vores kunder, leverandører, potentielle forretningspartnere eller forretningspartneres kunde, behandler vi dine personlige data for at kommunikere med din arbejdsgiver vedrørende vores forretning. Vi kan også bruge dine personlige data til at markedsføre vores produkter og tjenester til din arbejdsgiver. 

Du kan til enhver tid vælge at stoppe med at modtage vores info/nyhedsbreve eller andre informations-e-mails ved at følge afmeldingsinstruktionerne inkluderet i disse e-mails eller kontakte os på hello@tellero.dk 

Trafik på hjemmesiden og analyse: 

Tellero Group ApS indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på Tellero Group ApS hjemmeside. Det omfatter din ip-adresse, browsertype (chrome, internet explorer osv.), styresystem (windows osv.), interaktion med reklamer (f.eks. Klik eller opslag) samt besøgte sider

Cookies 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside, for at sikre at vores hjemmeside fungerer bedst muligt for vores brugere. Cookies er små stykker data, som bliver gemt på din computer,

tablet eller telefon når du surfer på internettet. Cookies bliver brugt til at registrere din adfærd på en specifik side, og husker dig når du næste gang besøger den samme side. Den data som bliver registreret af cookies, bliver brugt statistisk og for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. En cookie kan ikke være bærer af virus og er derfor ikke farlig for din enhed.

Derfor bruger vi Cookies:

Hos  RM Global ApS bruger vi cookies for at optimere vores hjemmeside og dens funktionalitet. Derfor bliver vores cookies brugt til at give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Teknisk nødvendige cookies. Eftersom vores hjemmeside er placeret hos WordPress kan vi ikke komme uden om deres brug af cookies, som registrerer dine bevægelser på hjemmesiden. Derudover bruger vi cookies til at genkende dig når du genbesøger vores hjemmeside, og i forbindelse med marketing og til statiske formål. 

Tredjepartscookies 

Vi bruger værktøjer som Google Analytics til at indsamle anonyme data om brugen af vores websted for at forbedre kvaliteten af din oplevelse. Disse oplysninger inkluderer internetprotokol (IP) adresser, browsertype, internetudbyder (ISP), henvisnings- / exit 

sider, operativsystem, dato / tidstempel og clickstream data. Vi bruger disse oplysninger, som ikke identificerer individuelle brugere, til at analysere tendenser, til at administrere webstedet, til at spore brugernes bevægelser omkring webstedet og til at indsamle demografiske oplysninger om vores brugerbase som helhed. Brug af cookies fra vores partnere, tilknyttede virksomheder, tracking-værktøjsfirmaer og tjenesteudbydere er ikke dækket af vores privatlivspolitik. Vi har ikke adgang eller kontrol over disse cookies. Vores partnere, tilknyttede virksomheder, tracking-værktøjsfirmaer og tjenesteudbydere kan bruge session ID-cookies for at gøre det lettere for dig at navigere på vores site. 

Hvis du ikke ønsker at afgive data til Google Analytics, kan du slå det fra i din browser. Læs mere om Google Analytics Opt out. 

Direkte markedsføring baseret på dit samtykke: Såfremt du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse og dit telefonnummer til at sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, som er tilpasset dig. Således kan vi målrette vores tilbud til dig på baggrund af de oplysninger, vi har, herunder oplysninger om dine tidligere køb samt demografiske oplysninger som køn, fødselsdato og adresse (profilering). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og gøre indsigelse mod en sådan profilering ved at kontakte os som angivet nedenfor eller ved at afmelde det nyhedsbrev, du modtager fra os.

Indsamling af data 

Tellero Group ApS indsamler ligeledes data indirekte fra forretningsforbindelser og andre eksterne kilder 

Tellero Group ApS indsamler persondata relateret til Erhvervskunder og besøgende på hjemmeside. 

For erhvervskunder er disse persondata er kategoriseret som: E-mail, navne, telefonnummer, adresser, CVR-nummer og identifikator/cookies For besøgende på hjemmeside er persondata kategoriseret som: Online identifikator/cookies 

Tellero Group ApS indsamler data direkte fra den registrerede person via: E-mail, Telefon, Chat, Formular på hjemmesiden og via hjemmesiden. 

Såfremt data er indsamlet med samtykke fra den registrerede/dig kan samtykket trækkes tilbage. Såfremt du anvender samtykke til behandlingen kan du her anføre hvordan et sådant samtykke kan tilbagekaldes af de registerede. Såfremt du ikke anvender samtykke, efterlader du dette flet tomt trækkes et samtykke tilbage stoppes alt fremtidig behandling af de persondata som er omfattet af samtykket. 

Oplysninger som er indsamlet fra andre end den registrerede/dig er: E-mail, navne, telefonnummer, adresser, CVR-nummer og identifikator/cookies Kontakt ved håndtering af dine rettigheder Hvis du vil ændre dit samtykke for, hvordan vi behandler dine data Du kan tilbagekalde dit samtykke ved at ringe eller maile til vores kundeservice. Telefon: +45 70605266 

Mail: hello@tellero.dk 

Hvis du ikke længere vil modtage markedsføring fra os 

Har du givet samtykke til markedsføring, men ønsker du ikke længere, at vi kontakter dig med direkte markedsføring af vores produkter og tjenester via telefon, sms eller e-mail, kan du ændre dit samtykke ved at ringe eller maile til vores kundeservice.

Telefon: +45 70605266 

Mail: hello@tellero.dk 

Du kan også kontakte os via brev. Registreringen skal være skriftlig og indeholde informationer om dit fulde navn, personnummer og eventuelt 

abonnementsnummer. 

Adresse: Vesterbrogade 74, 1620 København V Danmark 

Du kan også fravælge vores kommunikation ved at trykke på linket Afmeld i e-mails eller ringe til det nummer, der står i slutningen af vores sms’er. 

Hvis du ønsker at få adgang til dine data 

Du har ret til at vide, hvilke data vi behandler om dig. Ønsker du dette, skal du sende os en skriftlig ansøgning. Den skal være underskrevet af ansøgeren og indeholde informationer om dit navn og personnummer. Vi har valgt at gøre det på denne måde, for at være sikre på, at vi udleverer data til den rigtige person. Send anmodningen til: 

Adresse: Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre, Danmark 

Mail: hello@tellero.dk 

Vi sender indsigtsrapporten til din folkeregisteradresse indenfor en måned efter, at vi har modtaget ansøgningen. 

Hvis du ønsker at få rettet data 

Kontakt vores kundeservice for at bede om, at vi retter dine data. 

Telefon: +45 70605266 

Mail: hello@tellero.dk 

Hvis du har indvendinger mod behandlingen af data 

Kontakt vores kundeservice, hvis du har indvendinger mod vores behandling af dine data. 

Telefon: +45 70605266 

Mail: hello@tellero.dk

Nyhedsbrev: 

  • Ved tilmelding til nyhedsbrev siger du ja tak til elektronisk markedsføring (fx. via sms, mms, e-mail, sociale medier, fx. messenger og push-notifikationer) at modtage kommunikation fra os. 
  • Samtidig godkender du, at vi behandler personoplysninger for at sende dig information omkring tilbud o.l. 
  • Vi passer rigtig godt på dine informationer, og du kan altid afmelde dig markedsføringen. 

Sociale Medier: 

  • Deltagelse i Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube og andre Sociale Medier konkurrencer, sker ved afgivelse af ”synes godt om” eller en kommentar på et opslag, eller ved tilmelding på en helt seperat 

konkurrence-side. 

  • Vinderen offentliggøres derefter på Tellero Group ApS sociale medie kanaler. 
  • Konkurrencer på Facebook er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer gives disse til Tellero Group ApS  ikke til Facebook. 
  • Konkurrencens løbetid og ophør, vil være oplyst i opslag eller på en konkurrenceside 
  •  

3. Hvem deler vi dine oplysninger med

Informationsdeling og videregivelse 

Vi vil kun dele dine personlige data med tredjepart på de måder, der er beskrevet i denne privatlivspolitik: 

Service-udøvere 

Vi leverer muligvis dine personlige data til virksomheder, der leverer tjenester til at hjælpe os med vores forretningsaktiviteter, såsom at tilbyde kundeservice. Disse virksomheder har kun tilladelse til at bruge dine personlige data, når det er nødvendigt for at levere disse tjenester til os. 

Forretningspartnere og tilknyttede virksomheder 

Fra tid til anden kan RM Global ApS’S muligvis samarbejde med andre virksomheder for i fællesskab at tilbyde tjenester (såsom webinarer, events, netværksmøder). Vi kan muligvis dele dine data indsamlet i forbindelse med dit udtryk

for interesse for sådanne tjenester med forretningspartnere. Tellero Group ApS deler ikke dine data med forretningspartnere, medmindre du specifikt accepterer sådan deling via en begivenhedsregistreringsformular. Tellero Group ApS kontrollerer ikke vores forretningspartneres brug af de data, vi indsamler, og deres brug af informationen vil være i overensstemmelse med deres egne privatlivspolitikker. 

Andre tredjeparter 

Vi kan også videregive dine personlige data til enhver tredjepart med dit forudgående samtykke hertil. 

Juridisk offentliggørelse 

RM Global ApS forbeholder sig retten til at bruge eller videregive oplysninger, der er leveret, hvis loven kræver det, eller hvis virksomheden med rimelighed mener, at brug eller videregivelse er nødvendig for at beskytte selskabets rettigheder og / eller for at overholde en retssag, retsafgørelse eller juridisk proces. Hvis RM Global ApS er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af hele eller en del af dets aktiver, vil du blive underrettet via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside om enhver ændring i ejerskab eller brug af din personlige data såvel som ethvert valg du måtte have vedrørende dine personlige data. 

International overførsel af information 

I tilfælde af at RM Global ApS bruger tjenesteudbydere eller forretningspartnere etableret i et såkaldt tredjeland uden for EU / EES, trives vi med at sikre, at dine data kun overføres, hvis tredjelandets regler sikrer et passende niveau af beskyttelse af dine data og rettigheder. 

4. Opbevaring og sletning

Vi beholder dine oplysninger, så længe din konto er aktiv eller efter behov for at give dig tjenester. Vi vil beholde og bruge dine oplysninger om nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler. 

Hvis du er en kontakt hos en af vores kunder, leverandører eller potentielle forretningspartnere, vil vi opbevare dine personlige data, så længe vi har et aktivt forretningsforhold med din arbejdsgiver, eller så længe du er vores kontakt hos den kunde eller leverandør. Hvis vi afslutter vores forhold til vores kunde eller leverandør, hvor du er vores kontaktperson, kan vi behandle dine personlige data til markedsføringsformål i et år efter, at vores forhold til din arbejdsgiver er afsluttet. 

Du kan anmode om adgang til eller sletning af dine personoplysninger via vores hjemmeside eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

Ønsker du at få slettet, ændret, overført, begrænset eller tilsendt de personlysninger vi gemmer om dig, kan du kontakte os på www.tellero.dk 

Du har ret til at anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig. I nogle tilfælde har du ret til at få os til at rette, opdatere eller slette dine personlige data, som vi behandler. 

Du kan bede os om at få dine personlige data fjernet fra ethvert forum ved at e-maile os på hello@tellero.dk eller ved at kontakte os på telefon +45 70605266. Vi svarer på din anmodning inden for en uge. RM Global ApS vil også videresende ændringsanmodningerne til dem, som vi har delt oplysningerne med. 

Du har også ret til at gøre indsigelse mod eller begrænse brugen af dine personlige data såvel som retten til at modtage og overføre dine data til andre virksomheder (portabilitet). Du har også ret til at indgive klager over vores behandling af dine personlige data til en tilsynsmyndighed. 

Sikkerhed 

Sikkerheden for dine personlige data er vigtig for os. Vi følger almindeligt accepterede standarder for at beskytte de personoplysninger, der er sendt til os, både under transmission og når vi først har modtaget dem. Ingen transmissionsmetode over internettet eller metode til elektronisk lagring er dog 100% sikker. Derfor kan vi ikke garantere, at det er absolut sikkerhed. I tilfælde af overtrædelse af personoplysninger skal RM Global ApS underrette controlleren uden unødig forsinkelse efter at have gjort sig opmærksom på en overtrædelse af personoplysninger. 

Retsgrundlag for vores behandling af dine personlige data 

Vores behandling af dine personlige data med det formål at besvare dine spørgsmål og yde support sker på grundlag af vores legitime interesse i at kommunikere effektivt med dig og give dig kvalitetssupport i et online miljø. 

Vores behandling af dine personlige data til markedsføringsformål udføres på grundlag af vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter og tjenester. 

Hvis du er kontakt hos en af vores kunder, leverandører, potentielle forretningspartnere eller forretningspartneres kunde, sker vores behandling af dine personlige data på grundlag af vores legitime interesse i effektiv kommunikation med vores forretningspartnere (behandling af ordrer). 

Links til andre websteder 

Vores websted indeholder links til andre websteder, hvis privatlivspraksis kan afvige fra dem fra RM Global ApS. Hvis du sender personlige data til et af disse websteder, styres dine oplysninger af deres privatlivspolitik. Vi opfordrer dig til omhyggeligt at læse privatlivspolitikken på ethvert websted, du besøger.

Du kan også læse vores:

Vilkår og betingelser

Hvad står der i vores retningslinjer, vilkår og betingelser?

Læs dem her >

Aftalegrundlag

Læs vores aftalegrundlag og bestemmelser


Læs dem her >

Vi arbejder hårdt for at være Danmarks bedste digitale regnskabshus

Din data og bilag er i sikre hænder, læs mere her:​